Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με τα τελευταία γεγονότα στο Κοσσυφοπέδιο με τις διώξεις κατά των Σέρβων και τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει η χώρα μας, το κόμμα της Ελληνικής Λύσης τονίζει:

«Ο διωγμός των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου συνεχίζεται υπό τα «απαθή βλέμματα» της διεθνούς κοινότητας.

Εδώ φαίνεται και η απύθμενη υποκρισία πολλών δυτικών κρατών που ενώ κόπτονται για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, προωθούν μεθοδικά τον εδαφικό ακρωτηριασμό της Σερβίας κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου.

Η Ελληνική Λύση προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι κάθε απόπειρα «αναγνώρισης» του «Κοσόβου» είναι πολιτικά ανήθικη και επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Η Ελλάδα πρέπει να κινηθεί με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι τα εφήμερα συμφέροντα των ΗΠΑ που προωθούν τον Αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό, όπως έπραξαν και με τους ψευτομακεδόνες των Σκοπίων.

Με το βόρειο τμήμα της Κύπρου υπό κατοχή, τα δόλια σχέδια της Τουρκίας για την Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η Ελλάδα οφείλει να υπερασπιστεί την εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας τόσο διπλωματικά όσο και στρατιωτικά».

Προηγούμενο άρθροΝέα στάση εργασίας αύριο στον ΟΑΣΘ!
Επόμενο άρθροΑλέξης Μητρόπουλος: «Η κυβέρνηση στέρησε πόρους από τους πιο ευάλωτους προσμετρώντας ως εισόδημα το 200άρικο που δόθηκε το Πάσχα»