Ελληνική Λύση: Η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα της ενέργειας έχει οικτρά αποτελέσματα για την τσέπη των Ελλήνων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
Η εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα της ενέργειας έχει οικτρά αποτελέσματα για την τσέπη των Ελλήνων. Τα νοικοκυριά καλούνται να πληρώσουν τεράστιους και δυσβάσταχτους λογαριασμούς.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση εμμένει στην καταστροφική ενεργειακή πολιτική της. Για παράδειγμα η χονδρεμπορική τιμή του ρεύματος πωλείται στην Ελλάδα στα 285,24 ευρώ, σε αντίθεση με την Πολωνία, όπου πωλείται έναντι 133,06 ευρώ. Επιπλέον, η Πολωνία καίει λιγνίτη, χωρίς να την εμποδίζει κανένας. Εμείς, αντίθετα, πουλάμε συμβόλαια λιγνίτη στη Γερμανία με 150 € – αφού το κόστος τους είναι περί τα 120 €.

Η μοίρα της χώρας με την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι μοίρα Γερμανικής αποικίας.

Εάν η κυβέρνηση άκουγε την πρόταση της Ελληνικής Λύσης, τώρα τα τιμολόγια θα μειώνονταν και δεν θα αυξάνονταν.

Δυστυχώς, όλα αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα της κυβερνητικής πολιτικής τα πληρώνουν οι πολίτες με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ στα ύψη και όχι αυτοί που ασκούν την εγκληματική ενεργειακή πολιτική.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης στην WP: Η οικονομία ανακάμπτει εντυπωσιακά-Ο ρυθμός ανάπτυξης θα ξεπεράσει το 7% το 2021 και το 5% το 2022
Επόμενο άρθροΟ ΕΜΑ συνιστά να εγκριθεί το εμβόλιο της Pfizer για παιδιά 5-11 ετών