Ελληνική Λύση: «Η αλλοίωση της Δημοκρατίας μας υφίσταται εδώ και χρόνια»

Ανακοίνωση αναφορικά με τις αποκαλύψεις του “Guardian” εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο με στόχο την χειραγώγηση του εκλογικού σώματος και τη νόθευση της λαϊκής ετυμηγορίας εξέδωσε το κόμμα της Ελληνικής Λύσης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Οι αποκαλύψεις του Guardian περί εταιριών με εγκληματική δράση και στόχο την νόθευση της λαϊκής ετυμηγορίας, οι οποίες ήδη δρουν και στην Ελλάδα απλώς επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης.

Η αλλοίωση όμως της Δημοκρατίας μας υφίσταται εδώ και χρόνια και η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει κάνει σαφείς καταγγελίες με «ονοματεπώνυμο».

«Νοθεία» είναι η φίμωση της φωνής ενός εκλεγμένου κόμματος από τα συστημικά ΜΜΕ και οι χαλκευμένες «χωματουργικές» δημοσκοπήσεις. «Νοθεία» είναι όταν η δήθεν «ανεξάρτητη αρχή», το ΕΣΡ αντί να παρεμβαίνει για να υπερασπιστεί την δημοκρατία, να στρέφεται κατά του καταγγέλοντος!

«Νοθεία» είναι όταν μία πολιτική δύναμη με μηδενικά χρέη και διάφανη οικονομική λειτουργία, καλείται να ανταγωνιστεί κόμματα με χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, κόμματα με κρυφή χρηματοδότηση, κόμματα που αποκρύπτουν ακόμα και τους ισολογισμούς τους!

Τέλος, «νοθεία» είναι η παράνομη φίμωση της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, την ίδια στιγμή που οι κακούργοι υβριστές μας διαδίδουν ανενόχλητοι την προπαγάνδα τους».

Προηγούμενο άρθρο«Χαμόγελο του Παιδιού»: Βρέθηκε μετά από 5 μήνες η 16χρονη από τη Νέα Σμύρνη που είχε εξαφανιστεί
Επόμενο άρθροΤραγωδία Σητεία: 33χρονος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα την Τσικνοπέμπτη