Ελληνική Λύση: «Η αιτία των δεινών μας έχει ονοματεπώνυμο: Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης».

Ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του Κυράκου Μητσοτάκη ατο Βελλίδειο της Θεσσαλονίκης εξέδωσε η “Ελληνική Λύση”.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Ο πρωθυπουργός αντί να απολογηθεί για τους 27,571 νεκρούς Έλληνες από την πανδημία, με την πλειοψηφία να «σβήνει» εκτός ΜΕΘ, διακήρυξε για άλλη μια φορά το «τέλος της πανδημίας».

Ο πρωθυπουργός που με τις αποφάσεις του και τα εγκληματικά του λάθη έχει καταστήσει την Ελλάδα πρωταθλήτρια στο δημόσιο χρέος και έχει καταστρέψει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, παρουσιάστηκε ως ο «αναμορφωτής της ελληνικής οικονομίας».

Ο πρωθυπουργός που επέτρεψε για πρώτη φορά στις τελευταίες δεκαετίες στην Τουρκία όχι μόνο να εισβάλει στην εθνική μας κυριαρχία, αλλά και να την αμφισβητήσει έμπρακτα με την ανάρτηση του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου στον ΟΗΕ, εμφανίστηκε ως «υπερασπιστής των συνόρων».

Ο πρωθυπουργός που με τις εγκληματικές του επιλογές στην ενέργεια, την πρωτογενή παραγωγή και το ουκρανικό αφήνει την Ελλάδα απροστάτευτη τόσο στην ενεργειακή όσο και την επισιτιστική κρίση, εμφανίστηκε ως «εγγυητής» της ασφάλειας των Ελλήνων!

Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι η αιτία των δεινών μας δεν είναι η «παγκόσμια κρίση» αλλά έχει ονοματεπώνυμο: Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης».

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαστε κυβέρνηση που στρέφει το βλέμμα της στους πιο αδύναμους»
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ είναι ίδιοι.. Θα κάτσουν μαζί ν ακούσουν τον Ζελένσκι!»