Ελληνική Λύση για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Καλούμε την κυβέρνηση να προβεί στην άμεση επαναπρόσληψη των υγειονομικών σε αναστολή

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΗΜΈΡΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΏΝ

Κατά την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών τιμούμε όλους τους Νοσηλευτές, στο πρόσωπο της Βρετανίδας πρωτοπόρου Νοσηλεύτριας Florence Nightingale, της γυναίκας που καθιέρωσε τους Νοσηλευτές ως επιστήμονες και προασπιστές της Δημόσιας Υγείας.

Η σημερινή ημέρα όμως έχει ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα και τους Έλληνες Νοσηλευτές, τους ήρωες υγειονομικούς λειτουργούς που ενώ κράτησαν τις «Θερμοπύλες» της δημόσιας υγείας εν μέσω πανδημίας, όχι μόνον εγκαταλείφθηκαν από το κράτος, αλλά χιλιάδες εξ’ αυτών εκδιώχθηκαν από το ΕΣΥ, σε μία πρωτοφανή επίδειξη κυβερνητικής εκδικητικότητας.

Η Ελληνική Λύση τιμά το σύνολο των Ελλήνων Νοσηλευτών, στεκόμενη ειδικά στο πλευρό των χιλιάδων υγειονομικών λειτουργών που πραξικοπηματικά και παράνομα τελούν ακόμα και σήμερα υπό αναστολή.

Καλούμε την κυβέρνηση να προβεί στην άμεση επαναπρόσληψη του συνόλου των υγιειονομικών λειτουργών σε αναστολή και την αναδρομική αποζημίωση τους για την άδικη στέρηση μισθού που τους επεβλήθη.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΣτη Θεσσαλονίκη αύριο ο Ν. Ανδρουλάκης
Επόμενο άρθροΕΟΔΥ: Τρία παιδιά με πιθανή οξεία ηπατίτιδα στην Ελλάδα