Ελληνική Λύση – Για την ανακοίνωση Αλ. Τσίπρα περί αποχής των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες της Βουλής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ ΠΕΡΊ ΑΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ ΤΟΥ ΣΎΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ επι 4 ετη συμμετέχουν στις ψηφοφορίες και απο κοινού, έχουν ψηφίσει τα περισσότερα αντιλαϊκά νομοσχέδια όπως αυτά υπέρ ολιγαρχών, περικοπών μισθών και συντάξεων, ΕΝΦΙΑ, υπερφορολόγησης, χρηματιστηρίου ενέργειας, απολιγνιτοποίησης, κατασχέσεων της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων από funds κλπ.

Να υπενθυμίσουμε στον ΣΥΡΙΖΑ οτι:

1) Έχει ψηφίσει σχεδόν τα μισά νομοσχέδια της Ν.Δ., όπως άλλωστε έπραττε και η ΝΔ ως αντιπολίτευση.

2) Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, σπανίως εμφανιζόταν στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η οργανωμένη αποχή εκλεγμένων βουλευτών από το κοινοβούλιο, ισοδυναμεί με καταστρατήγηση του Συντάγματος, της λαϊκής ετυμηγορίας, είναι άκρως υποκριτική και ουσιαστικά παρέχει, μετά και την πρόταση μομφής, ιδιότυπη ασυλία και στήριξη στην κυβέρνηση.

Οι μάχες ενάντια στην κυβερνητική ασυδοσία, τα εθνικά επιζήμια και αντιλαϊκά μέτρα δίδονται εντός του κοινοβουλίου. Οτιδήποτε άλλο συνιστά επικίνδυνο παιχνίδι με τους θεσμούς και την ίδια τη δημοκρατία.

Η Ελληνική Λύση από την πρώτη στιγμή έχει τιμήσει την ψήφο του ελληνικού λαού, πολιτευόμενη με προτάσεις υπέρ των Ελλήνων και όχι των ολιγαρχών. Αυτό θα συνεχίσει να πράττει, εντός του κοινοβουλίου, σεβόμενη την λαϊκή ετυμηγορία και το Σύνταγμα.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΕΟΦ: Aνακαλεί δύο φάρμακα – Εντοπίστηκαν σωματίδια από ανοξείδωτο ατσάλι
Επόμενο άρθροΚρήτη: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός σε φαράγγι – Επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού