Ελληνική Λύση: «Εθνικά επικίνδυνη η εξωτερική πολιτική της ΝΔ»

«Τα εγκληματικά λάθη της Ν.Δ. στα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική συνιστούν τεράστιο κίνδυνο για την πατρίδα μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Προσθέτει επίσης πως: «η συνεχιζόμενη απουσία της χώρας μας από τις διεθνείς συσκέψεις για την Λιβύη, ισοδυναμούν με απεμπόληση των εθνικών μας συμφερόντων στα νότια σύνορα μας».

«Η ανοχή», συνεχίζει, «στις ουκρανικές προσβολές έναντι της πατρίδας μας, όταν ακόμα και κατά την επίσκεψή του Νίκου Δένδια στο Κίεβο ο Ζελένσκι “αποθέωνε” την Τουρκία για τον “ρόλο” της, δείχνει την επικίνδυνη ατραπό που ακολουθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

«Οι υποτονικές απαντήσεις απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις λειαίνουν το έδαφος για δημιουργία ολέθριων τετελεσμένων εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Δηλώσεις όπως αυτή του Ερντογάν που ισχυρίστηκε ότι “οι Μουσουλμάνοι σε Κύπρο και Θράκη δέχονται επιθέσεις”, είναι ταυτόσημες με τις αντίστοιχες δηλώσεις πριν τον Αττίλα», συμπληρώνει και καταλήγει: «Προειδοποιούμε την “ανέμελη” Ν.Δ. ότι οποιαδήποτε απώλεια εθνικής κυριαρχίας ή κυριαρχικών δικαιωμάτων δεν υπόκειται σε “ακαταδίωκτο”».

Προηγούμενο άρθροΕξαρθρώθηκε συμμορία που εξαπατούσε πολίτες με πρόσχημα το power pass
Επόμενο άρθροΟκτώ συλλήψεις για ηχορύπανση στη Θεσσαλονίκη