ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ κας. ΝΙΚΗΣ ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΔΟΥ ΣΕ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ

Η πολυδιάστατη επίθεση που δέχεται η πατρίδα μας και η ελληνική κοινωνία απαιτεί την συστράτευση κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα, που προτίθεται να αγωνιστεί για τις επόμενες γενιές, με ανιδιοτέλεια και αποφασιστικότητα.

Ως Ελληνίδα και μητέρα, αποφάσισα να συμπορευτώ με την Ελληνική Λύση και τον Κυριάκο Βελόπουλο, συμμετέχοντας από την πρώτη στιγμή αδιάλειπτα στο οργανωτικό του κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος του κόμματος με τίμησε θέτοντάς με υποψήφια στις εκλογές της 21ης Μαΐου στο Νότιο Τομέα, όπου και εκλέχτηκα πρώτη σε σταυρούς. Ωστόσο η υποψηφιότητά μου στον Δυτικό Τομέα στην τελευταία θέση αποτελεί κοινή απόφαση, η οποία συνάδει με τον προσωπικό αγώνα μου και η οποία με βρήκε απολύτως σύμφωνη.

Οποιαδήποτε αναφορά του ονόματος μου σε σενάρια «δολοπλοκιών» και σκοπιμοτήτων είναι αναληθής, συκοφαντική και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί.

Επιλέγω να παραμείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα την Ελλάδα και τους Έλληνες. Επιλέγω να παραμείνω πιστή στο όραμα του προέδρου του κόμματος για την δική μας Ελλάδα.

Ζήτω η πατρίδα! Ζήτω η Ελληνική Λύση, η μόνη σωστή επιλογή για τις 25 Ιουνίου!

 

Προηγούμενο άρθροΠανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ: Υγιεινή, Προγραμματισμός Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ), Στοιχεία Μηχανών
Επόμενο άρθροΕΜΥ: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού