Ελληνική Λύση: «Επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη, «κανόνας» έχει γίνει η διάλυση της οικονομίας, της κοινωνίας, η διαφθορά, η ασυδοσία, η ατιμωρησία»

«Επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη, «κανόνας» έχει γίνει η διάλυση της οικονομίας, της κοινωνίας, η διαφθορά, η ασυδοσία, η ατιμωρησία» τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση αναφορικά με τα όσα είπε ο Πρωθυπουργός στη σύνοδο κορυφής περί κανόνων οικονομικής διακυβέρνησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να ερμηνευθεί η κυβερνητική προπαγάνδα περί «πρωτοβουλίας» του πρωθυπουργού για την θέσπιση «ευρωπαϊκών κανόνων οικονομικής διακυβέρνησης».

Αυτό διότι επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη, «κανόνας» έχει γίνει η διάλυση της οικονομίας, της κοινωνίας, η διαφθορά, η ασυδοσία, η ατιμωρησία.

ΟΙ μόνοι που ευνοούνται από τους «κανόνες οικονομικής διακυβέρνησης» της ΝΔ, είναι τα καρτέλ, οι ολιγάρχες και οι «έκνομοι του ακαταδίωκτου».

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Μητσοτάκης: «Τα επιτόκια στην Ελλάδα δεν καθορίζονται από την τράπεζα της Ελλάδος αλλά από την ΕΚΤ. Στόχος η επενδυτική βαθμίδα»
Επόμενο άρθροπ. Παΐσιος Παπαδόπουλος- Θεοφάνης Μαλκίδης στον Focus FM 103.6 για τη σπουδαιότητά της επανάστασης του 1821 σε εθνικό και θρησκευτικό επίπεδο