Ελληνική Λύση: Ενώ καλπάζει η αισχροκέρδεια, η κυβέρνηση αρνείται να προχωρήσει στη μείωση του ΦΠΑ σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩ ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ


Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ισπανίας, μηδενίζοντας το ΦΠΑ για είδη πρώτης ανάγκης, ακολούθησε την προσφιλή σε αυτή τακτική του να μοιράζει επιδόματα με το “βλέμμα” στις κάλπες.

Η Ελληνική Λύση επιμένει στην άμεση αναστολή του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης και στη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης που θα λειτουργήσει καταλυτικά στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.

Ο Φόρος Προστιθέμενης Αξίας είναι τα χρήματα που παίρνει η κυβέρνηση από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου και επιστρέφει τη μερίδα του λέοντος πρώτα στους ολιγάρχες, ενώ τα ελάχιστα που απομένουν τα δίνει στον Έλληνα με τη μορφή επιδομάτων.

Η κυβέρνηση των ελλειμμάτων και της αισχροκέρδειας, που δεν μπορεί να βρει λύση στην παραγωγή πλούτου, γιατί παράγει μόνον χρέη και φόρους, ας αφήσει τα παιχνίδια με την πραγματική οικονομία και ας φανεί έστω και προς το τέλος του “πολιτικού της βίου” υπεύθυνη και όχι ουραγός στο μέλλον της χώρας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Για τα υπερκέρδη λίγων ο κ. Μητσοτάκης αρνείται τη μείωση ΦΠΑ στα τρόφιμα
Επόμενο άρθροΜποτιλιάρισμα μετά από τροχαίο στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης