Ελληνική Λύση: Εκτός τόπου και χρόνου η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον “χάρτη Μπαχτσελί”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΧΑΡΤΗ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ”

Με καθυστέρηση αρκετών ωρών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε με μήνυμα του στο Twitter από τον Ερντογάν να αποκηρύξει τον χάρτη του συγκυβερνήτη του Μπαχτσελί, που προαναγγέλει εισβολή στα περισσότερα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Δεν βρέθηκε στα αλήθεια ούτε ένας από τους χιλιάδες διορισμένους συμβούλους και συνεργάτες της κυβέρνησης να ενημερώσει τον πρωθυπουργό ότι στον επίσημο ιστότοπο του τουρκικού υπουργείου εσωτερικών έχει αναρτηθεί χάρτης όπου δείχνει το μισό Αιγαίο μέχρι και την Σητεία υπό την «δικαιοδοσία» της τουρκικής ακτοφυλακής;

Όπως και με την υπόθεση του Turkaegean η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα. Γεγονός που αποδεικνύεται από την επιστολή κορυφαίου Αμερικανού τ. Διπλωμάτη στους Financial Times, με την οποία αποδομεί πλήρως την στάση Μητσοτάκη έναντι της Τουρκίας.

Επιστολή που όμως δικαιώνει περίτρανα τις θέσεις και τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για την αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Πιθανές διακοπές υδροδότησης λόγω εργασιών στην περιοχή φυτωρίου Βασιλειάδη
Επόμενο άρθροΚων/νος Φαρσαλινός στον Focus FM 103.6: “Δεν αναρωτιέται κανένας, αφού το εμβόλιο είναι τόσο αποτελεσματικό, γιατί κάνουμε 4η δόση; Είναι το χειρότερο εμβόλιο στην ιστορία, που έλαβε έγκριση για μαζική χρήση” – ΗΧΗΤΙΚΟ