ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για την αναγκαιότητα άμεσης λήψης μέτρων δασοπροστασίας για τη Βόρεια Εύβοια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε καταθέσει σειρά ερωτήσεων ενημερώνοντας αναλυτικά τους αρμόδιους υπουργούς για τις σοβαρότατες ελλείψεις σε υποδομές, προσωπικό και εξοπλισμό αναφορικά με την δασοπροστασία στη Βόρεια Εύβοια.

Διά του κοινοβουλευτικού ελέγχου, εδώ και χρόνια, με αποκορύφωμα την ερώτηση του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκου Βελόπουλου τον Ιούνιο του 2021, είχαμε ενημερώσει την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς για την επικινδυνότητα της κατάστασης, συγκεκριμένα για τη Βόρεια Εύβοια.

Η κυβέρνηση δυστυχώς αγνόησε τις εκκλήσεις, τις προειδοποιήσεις και την αναλυτική παράθεση των προβλημάτων με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή της περιοχής. Εάν η κυβέρνηση είχε ακούσει τις εκκλήσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για τη Βόρεια Εύβοια, η καταστροφή θα είχε αποφευχθεί.

Επισυνάπτονται ενδεικτικά κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για τη Βόρεια Εύβοια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ερώτηση Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου Κόμματος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Ερώτηση Βουλευτών ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Προηγούμενο άρθροΕπεισόδιο με πυροβολισμούς στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθρο«Ασημένια» η Εθνική πόλο Ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!