Ελληνικη Λύση: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την δράση «Πέμπτης Φάλαγγας» που προωθεί ευθέως τα συμφέροντα της Τουρκίας εντός των τειχών».

Για άθλιες συκοφαντίες του τούρκου προέδρου κατα της Ελλάδας από το βήμα του Ο.Η.Ε και για 5η φάλαγγα εντός Ελλάδας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου αναφέρει:

«Οι άθλιες συκοφαντίες του Ερντογάν κατά της Ελλάδος από το βήμα του ΟΗΕ, δεν συνιστούν απλώς μία διαστρέβλωση της ιστορίας και της πραγματικότητας, αλλά ευθεία απειλή απέναντι στο ελληνικό έθνος.

Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως χώρα που διαπράττει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, από την Τουρκία η οποία είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας στην ιστορία του ανθρώπινου γένους.

Η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει ότι η «παθητική στάση» απέναντι στην βάρβαρη Τουρκία ήταν εγκληματικό λάθος με ασύμμετρες συνέπειες στην εθνική μας ασφάλεια.

Η Ελληνική Λύση όμως είχε ξεκαθαρίσει τον ύποπτο ρόλο ορισμένων ΜΚΟ, πολιτικων προσώπων και ιδιωτών που διέδιδαν την τουρκική προπαγάνδα περί «ελληνικών εγκλημάτων κατά προσφύγων», χρόνια πριν αυτή γίνει «επίσημα» χθές όπλο στα χέρια του Ερντογάν. Η κύρια ευθύνη φυσικά βαρύνει την κυβέρνηση που προκλητικά αφήνει ύποπτες ΜΚΟ να δρουν ανεξέλεγκτα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι πέραν της κυβερνητικής ανικανότητας έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την δράση μίας «Πέμπτης Φάλαγγας» που προωθεί ευθέως τα συμφέροντα της Τουρκίας εντός των τειχών».

Προηγούμενο άρθροΛιμάνι του Πειραιά: Φορτίο με μπανάνες και προορισμό τη Θεσσαλονίκη έκρυβε μεγάλη ποσότητα κοκαίνης
Επόμενο άρθροΗλιούπολη: Ανήλικοι λήστεψαν συμμαθητές τους σε σχολείο σε σχολείο. Συνελήφθησαν οι γονείς τους