ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Δηλώσεις “προβεβλημένων” επιστημόνων διαψεύδουν τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ” ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ

Οι πρόσφατες δηλώσεις της προέδρου της ΕΙΝΑΠ κ. Παγώνη, του προέδρου του ΠΙΣ κ. Εξαδάκτυλου, του διευθυντή της Β´ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου κ. Καπραβέλου και άλλων, καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα περί «επιτυχούς διαχείρισης της πανδημίας».

Τουναντίον, οι αποκαλύψεις που πλέον λαμβάνουν την μορφή χιονοστιβάδας ακόμα κι από επιστήμονες που στήριζαν μέχρι πρότινος την κυβερνητική πολιτική, επιβεβαιώνουν τα εγκληματικά λάθη της κυβέρνησης τα οποία η Ελληνική Λύση είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή.

Εδώ όμως δε μιλάμε για «αριθμούς». Μιλάμε για απώλεια ανθρώπινων ζωών, που χάνονται την ώρα που η κυβέρνηση «βολεύει κόσμο» φτιάχνοντας νέες επιτροπές και το ΕΣΥ καταρρέει με Έλληνες να «ντανιάζονται» στα νοσοκομεία, λες και είναι «αντικείμενα»! Ενώ πλέον τεκμηριώνεται ότι και οι πλήρως εμβολιασμένοι συμπολίτες μας «νοσούν και μεταδίδουν», καταρρίπτοντας το επικίνδυνο εφεύρημα περί «πανδημίας των ανεμβολίαστων»…

Εάν οι αρμόδιοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι είχαν το ελάχιστο ίχνος ευθιξίας, θα έπρεπε ήδη να έχουν υποβάλει την παραίτησή τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθρο7.108 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ
Επόμενο άρθροΓέροντας Μεθόδιος: Οδεύουμε σε εμφύλιο! Έρχεται μεγάλη τιμωρία! – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM