ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ

Η κυβέρνηση που έκλεισε τα σχολεία με 2000 κρούσματα, αποφασίζει να τα ανοίξει τη στιγμή που τα κρούσματα έχουν υπερβεί τις 50.000. Χωρίς μάλιστα να λάβει κανένα επιπλέον μέτρο ουσιαστικής προστασίας μαθητών και καθηγητών.

Είτε τότε έκανε λάθος, είτε τώρα. Δυστυχώς τα λάθη, τις παλινωδίες και την ανικανότητα της κυβέρνησης την πληρώνει ο ελληνικός λαός με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

Η Ελληνική Λύση είχε καταθέσει έγκαιρα προτάσεις για άμεση αποσυμφόρηση των τάξεων, με μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη, κυλιόμενο ωράριο με αντίστοιχες διευκολύνσεις για τους εργαζόμενους γονείς και αξιόπιστη ιχνηλάτηση των κρουσμάτων μέσω συνταγογραφούμενων δωρεάν μοριακών ελέγχων.

Η κυβέρνηση όμως επιμένει να λειτουργεί με γνώμονα την εξυπηρέτηση συμφερόντων έναντι του δημοσίου συμφέροντος, εις βάρος ακόμα και των παιδιών μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση της Αθήνας στην επίθεση της Τουρκίας στον Νίκο Δένδια
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: «Ρώσικη ρουλέτα με ανοσία αγέλης σε βάρος της κοινωνίας το άνοιγμα των σχολείων όπως έκλεισαν»