Ελληνική Λύση: Ανακοίνωση Τύπου για τις καταγγελόμενες οικονομικές ατασθαλίες σε φιλανθρωπικές δομές και τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ

Η Ελληνική Λύση είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση εδώ και χρόνια για την ασυδοσία στην λειτουργία των ΜΚΟ με το δήθεν «ανθρωπιστικό» προσωπείο.

Η Ν.Δ. όμως προτίμησε να συνεχίσει το ολέθριο έργο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΣυΡιζΑ που άφησαν απολύτως ανεξέλεγκτες δήθεν «μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και δομές».

Ανεξαρτήτως από το εάν οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου ισχύουν, η κυβέρνηση δεν δικαιούται να παρουσιάζεται ως «εξυγιαντής» αλλά να απολογείται. Οι αρμόδιοι υπουργοί θα έπρεπε ήδη να έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους.

Στην περίπτωση όμως της ΜΚΟ που λειτούργησε αντεθνικά συκοφαντώντας την χώρα μας για το επεισόδιο στον Έβρο, η Ελληνική Λύση είχε απαιτήσει την άμεση αναστολή της λειτουργίας κάθε ΜΚΟ που χρηματοδοτείται από ιδρύματα τύπου Σόρος.

Προκαλεί δε υποψίες η παντελής έλλειψη δημοσιότητας για την επιβεβαιωμένη παρέμβαση της δικαιοσύνης στην συγκεκριμένη ΜΚΟ η οποία πλέον διερευνάται από την Αρχή Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος, σε αντίθεση με την υπερπροβολή των καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚιβωτός του Κόσμου: Συνελήφθη η υπεύθυνη της δομής στην Καλαμάτα – Βρέθηκε όπλο σε συρτάρι
Επόμενο άρθροΜη διαθέσιμες το πρωί του Σαββάτου ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ