Η ανακοίνωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καλεί άμεσα την κυβέρνηση να υιοθετήσει πλήρως την πρόταση της αναφορικά με την ίδρυση ειδικού σώματος Προστασίας Πανεπιστημίων και να μην καταφεύγει σε ημίμετρα και κακές αντιγραφές που θέτουν πλέον σε κίνδυνο ακόμα και τις ζωές των παιδιών μας και των ακαδημαϊκών.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ αντιπολιτεύεται με ολοκληρωμένες προτάσεις και όχι με κραυγές και πολιτικαντισμούς.

Απαιτούμε λοιπόν άμεσα:

– Την πλήρη κατάργηση του λεγόμενου «Πανεπιστημιακού Ασύλου». Θέλουμε άσυλο Ιδεών και όχι άσυλο παρανόμων και παρανομίας.
– Την άμεση σύσταση Ειδικού Σώματος Προστασίας Πανεπιστημίων. Με προσωπικό άρτια εκπαιδευμένο, άπαντες με ολοκληρωμένη στρατιωτική θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις (ώστε να δοθεί κίνητρο στα νέα παιδιά να υπηρετούν εθελοντικά στο πλέον απαιτητικό σώμα των ΕΔ).
– Το Ειδικό αυτό Σώμα θα φέρει κανονικά οπλισμό, ή έστω όπλα ηλεκτρικής εκκένωσης (Taser). Προειδοποιούμε ότι τυχόν τοποθέτηση αόπλων φρουρών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, θα οδηγήσει σε αιματοχυσία. Η κυβέρνηση δεν πρέπει ούτε να συζητά τέτοιο ενδεχόμενο, θα βάψει τα χέρια της με αίμα.
– Το συγκεκριμένο σώμα θα παρεμβαίνει άνευ ειδικής αδείας όταν διαπιστώνει την τέλεση εγκληματικών πράξεων.
– Θα εγγυάται πλήρως την ασφάλεια σπουδαστών και ακαδημαϊκού προσωπικού.
– Θα ζητά αυτοβούλως την συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας σε περίπτωση αδυναμίας επιβολής του νόμου.
– Την πλήρη θωράκιση των εισόδων των πανεπιστημίων. Είσοδος θα γίνεται μόνο με ειδική κάρτα και θα αφορά αποκλειστικά όσους έχουν το δικαίωμα να ευρίσκονται εντός του χώρου.
– Μετατροπή των καταλήψεων ακαδημαϊκών χώρων σε κακούργημα.
– Δήμευση των περιουσιών όσων εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα σε καταστροφή δημόσιας περιουσίας.

Τέλος, επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας, που για εμάς αποτελεί την αιτία της κακοδαιμονίας του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος: Έξω τα κόμματα από τα σχολεία!

Προηγούμενο άρθροΟύτε στον Βόλο μπορεί να γίνει το Άρης-ΑΕΚ! Αυτός είναι ο λόγος!
Επόμενο άρθροΤο πρώτο του Ζίβκοβιτς! (ΦΩΤΟ)