ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

ΑΜΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι οι παλινωδίες της κυβέρνησης και η μετατροπή οικονομίας και κοινωνίας σε «ακορντεόν», θα έχουν ολέθριες συνέπειες. Ο συνωστισμός που προκαλείται από το άνοιξε – κλείσε, αποδεικνύεται καταστροφικός, πράγμα που δεν θα συνέβαινε με την ομαλή, αδιάλειπτη λειτουργία της αγοράς και τήρηση πρωτοκόλλων ατομικής προστασίας.
Με μαζικά, δωρεάν τεστ στους πολίτες για ιχνηλάτηση του ιικού φορτίου, όχι μόνον θα είχαν σωθεί ζωές, αλλά και ολόκληρη η οικονομία. Με την χρήση φαρμάκων κατά του κορονοϊού θα είχε αποσυμφορηθεί το ΕΣΥ. Αντ’ αυτών η κυβέρνηση προτίμησε να θεωρεί το εμβόλιο ως «πανάκεια», με καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα, προς όφελος όμως συγκεκριμένων πολυεθνικών του φαρμάκου. Όπως αποδεικνύεται από τις πρόσφατες δηλώσεις Μόσιαλου υπέρ του ρωσικού εμβολίου Σπούτνικ, το οποίο όμως «απαξίωναν» μέχρι να «κλείσουν οι παραγγελίες».

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Αυξημένο κατά 50% το ιικό φορτίο στα λύματα
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ- «Επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών στους πληττόμενους κλάδους, μη επιστρεπτέα ενίσχυση και ρύθμιση χρέους, για να αποφύγουμε την κοινωνική χρεοκοπία»