Ελληνική Λύση-Ανακοίνωση για το έγγραφο «συναίνεσης εμβολιασμού» του Νοσοκομείου Καρδίτσας που υποχρεώθηκαν να υπογράψουν οι υγειονομικοί λειτουργοί.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ //  ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ “ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ” ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ απαιτεί εξηγήσεις για το έγγραφο το οποίο διένειμε η διοίκηση του νοσοκομείου Καρδίτσας στους εργαζόμενους , προκειμένου να συναινέσουν ή να αρνηθούν τον εμβολιασμό τους.

Εάν το έγγραφο συντάχθηκε από μη επιστημονική επιτροπή , πρέπει να αποδοθούν οι πρέπουσες ευθύνες. Εάν όμως το έγγραφο έχει συνταχθεί από επιστημονική του νοσοκομείου , τότε η κυβέρνηση πρέπει να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με την περιγραφή των παρενεργειών , που σύμφωνα με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ οδήγησε πολλούς υγειονομικούς να αρνηθούν τον εμβολιασμό.

Προηγούμενο άρθροΑδιαπραγμάτευτη η προαιρετικότητα του εμβολίου//Σπύρος Χριστόφιλος στον Focus FM: Πώς είναι δυνατόν να απαγορεύεται η μετάβαση από νομό σε νομό αλλά να επιτρέπεται να πάει κανείς στο Ντουμπάι.
Επόμενο άρθροΕΟΔΥ: 928 νέα κρούσματα, 40 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο.