ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-Ανακοίνωση για το απεχθές έγκλημα με τον κατά συρροή βιασμό και κακοποίηση 19χρονης στην Ηλιούπολη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ ενώ θέσπισαν νόμους ατιμωρησίας για βιαστές και παιδοβιαστές, έχουν το θράσος να επιχειρούν την πολιτική εκμετάλλευση του φρικτού εγκλήματος εις βάρος 19χρονου κοριτσιού στην Ηλιούπολη.

Την ίδια στιγμή όμως κυκλοφορούν ελεύθεροι πέντε αλλοδαποί που ενεπλάκησαν σε παρόμοιες φρικτές περιπτώσεις βιασμού και κακοποίησης τους τελευταίους μήνες!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θεωρεί ότι ο χημικός ευνουχισμός είναι η πρέπουσα ποινή για βιαστές και παιδοβιαστές. Ποινικές ευθύνες όμως πρέπει να υπάρξουν και για τους «πελάτες» που στην πραγματικότητα είναι συνεργοί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ποιους καλύπτουν και δεν δίνουν τη φωτογραφία του αστυνομικού στη δημοσιότητα για να αναγνωριστεί και από άλλα θύματα trafficking;
Επόμενο άρθροΚ. Βελόπουλος για το απεχθές έγκλημα στην Ηλιούπολη: Χημικός ευνουχισμός και πραγματικά ισόβια σε παιδοβιαστές και βιαστές – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM