ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Ανακοίνωση για τις “διαρροές” της ΠτΔ ως “απάντηση” στην επιστολή του Κ. Βελόπουλου

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΔΙΑΡΡΟΕΣ” ΤΗΣ ΠτΔ ΩΣ “ΑΠΑΝΤΗΣΗ” ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΠτΔ κ. Σακελλαροπούλου, αντί να απαντήσει στην επιστολή του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, επέλεξε την αντιθεσμική οδό των «διαρροών», δικαιολογώντας τις απαράδεκτες και προσβλητικές για την ιστορική μνήμη επιλογές της επί του εορτασμού της 47ης επετείου για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ως «βλέμμα στο μέλλον»!

Αυτό το «ιδιαίτερο», «ιδιότυπο» πολυπολιτισμικό μέλλον εναντίον του έθνους – κράτους είναι που ως Ελληνική Λύση, ως εκλεγμένη πολιτική δύναμη, αγωνιζόμαστε να αποτρέψουμε.

Μία «τοποθετημένη» πρόεδρος δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για το «βλέμμα στο μέλλον» ενός έθνους που μάλλον δεν την θέλει.

Εάν η εκλογή προέδρου γινόταν απ’ ευθείας από τον ελληνικό λαό, όπως προτείνει η Ελληνική Λύση, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Προηγούμενο άρθροΚαι νέες συγκεντρώσεις σήμερα σε δεκάδες πόλεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του διχασμού των Ελλήνων
Επόμενο άρθροΠετρούνιας: Ακόμα καλύτερο πρόγραμμα στον τελικό