Ελληνική Λύση//Ανακοίνωση για τις χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έκλεισαν με κρατική εντολή αλλά απορρίπτονται από τα προγράμματα στήριξης και την επιστρεπτέα προκαταβολή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ.

Η απόρριψη χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις κρατικές ενισχύσεις και την επιστρεπτέα προκαταβολή, την ώρα που υπόκεινται σε αναστολή λειτουργίας που έχει επιβληθεί με κρατική εντολή, είναι αδιανόητη. Την ίδια στιγμή που το κράτος απαγορεύει σε χιλιάδες Έλληνες να δουλέψουν, απαιτεί στο ακέραιο την εξόφληση των οφειλών προς το κράτος, την εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τις δημοτικές αρχές κλπ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι με τους όρους που επέβαλλε (δόλος ή ανικανότητα;) στερεί την πρόσβαση επί των προγραμμάτων στήριξης σε χιλιάδες επιχειρήσεις, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στην εξαθλίωση. Οι κυβερνώντες ας αντιληφθούν ότι εξελέγησαν από τον Ελληνικό λαό ώστε να βρίσκουν τρόπους να τον ενισχύσουν και όχι για να «εφευρίσκουν» μεθοδεύσεις που τον οδηγούν στην καταστροφή.