Ελληνική Λύση – Ανακοίνωση για την προσβολή της Ελλάδας και των Ελλήνων δια στόματος του Λίβυου υπηρεσιακού πρωθυπουργου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΒΥΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο Λίβυος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ντμπεϊμπά Προσέβαλε την Ελλάδα, υπερασπιζόμενος το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο, ως δήθεν ευεργετικό για τα συμφέροντα του Λιβυκού λαού. Ο νέος αχυράνθρωπος της Τουρκίας θα πρέπει να γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο παράνομο μνημόνιο συνιστά πρόκληση πολέμου διότι παραβιάζει την ελληνική εθνική κυριαρχία και φυσικά τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Δυστυχώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για ακόμα μια φορά απέφυγε ακόμα και να αναφέρει το όνομα της Τουρκίας, και περιορίστηκε σε αόριστη αναφορά «εγγράφων και συμφωνιών». Αντιθέτως μιλούσε για πράσινη ανάπτυξη και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας την ώρα που ο συνομιλητής του δικαιολογούσε την καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Καλούμε τον πρωθυπουργό να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και να διαμηνύσει στον υπηρεσιακό αχυράνθρωπο της Λιβύης ότι εάν δεν ακυρώσει κάθε συμφωνία με την Τουρκία, η Ελλάδα θα απαντήσει αποφασιστικά και δυναμικά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΈρχεται ψυχρή εισβολή από την Ευρώπη και πτώση της θερμοκρασίας
Επόμενο άρθροΣυνεδριάζει η επιτροπή για το άνοιγμα των σχολείων. Τι θα γίνει με το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη και Πάτρα