ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ-Ανακοίνωση για την εκδήλωση αναφορικά με την αφετηρία των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ

Σε μία «λαμπρή εκδήλωση» στον εμβληματικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς, κοιτίδας της δημοκρατίας ως γνήσιο τέκνο του Ελληνικού πολιτισμού (όπου σε απόσταση μόλις 2 χλμ, στον Βοτανικό, η ΝΔ φρόντισε να φτιάξει ισλαμικό τέμενος), έγινε η παρουσίαση του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ελλάδας, «Ελλάδα 2.0».

Σήμερα λοιπόν οι Έλληνες ενημερώθηκαν ότι οι ενθουσιώδεις δηλώσεις της κυβέρνησης περί «72 δις χρηματοδότησης» που ακούγαμε εδώ και 10 μήνες ήταν «πομφόλυγες». Το πραγματικό ύψος της επιχορήγησης ανέρχεται σε 17 δις ευρώ σε βάθος πενταετίας, ποσό που υπολείπεται ακόμα και από την οικονομική αιμορραγία λόγω των καταστροφικών καθολικών κλεισιμάτων. Ενώ τα υπόλοιπα 12 δις θα είναι δάνεια που θα επιβαρύνουν τις επόμενες γενιές. Το μεγαλύτερο ποσοστό δε των επιχορηγήσεων θα επιστρέψει στην γερμανική βιομηχανία, αφήνοντας την Ελλάδα για ακόμα μία φορά καταχρεωμένη, χωρίς παραγωγικές υποδομές που δημιουργούν πραγματικό πλούτο.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής στη Football League
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Απόπειρα ληστείας σε βάρος γυναίκας μέρα-μεσημέρι