Ελληνική Λύση: «Αμετανόητος και επικίνδυνος ο Πρωθυπουργός»

«Αμετανόητο και επικίνδυνο» χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσιοτάκη σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Λύση με αφορμή όσα ε΄θιπε ο Πρωθυπουργός κατα την ομιλία του στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η “πανηγυρική” ομιλία του πρωθυπουργού στην έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, συνιστούν πρόκληση για κάθε Έλληνα. Είναι αδιανόητο την ώρα που οικονομία και κοινωνία βάλλονται από τις πρωτοφανείς ανατιμήσεις, ο πρωθυπουργός να βγαίνει και να πανηγυρίζει για την αύξηση των φορολογικών εσόδων!

Οι δηλώσεις αυτές συνιστούν την επιβεβαίωση της Ελληνικής Λύσης, η οποία έχει καταγγείλει σε όλους τους τόνους ότι η «πολιτική των ανατιμήσεων» είναι επίσημη πολιτική της Ν.Δ., προκειμένου να γεμίζει τα δημόσια ταμεία, τα οποία έπειτα αδειάζει μοιράζοντας «παντεσπάνι» σε καρτέλ και ολιγάρχες, εξαπατώντας με «ψίχουλα» συνταξιούχους, μισθωτούς, ανέργους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, κτηνοτρόφους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η αναφορά όμως του πρωθυπουργού στο περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης συνιστά τον ορισμό του θράσους: Ενώ πλέον ακόμα και οι επιτελείς της ΕΕ κάνουν λόγο για την επισιτιστική κρίση που έρχεται, δικαιώνοντας έτσι τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος προειδοποιούσε από το 2020 για αυτά που ζούμε σήμερα, η Ν.Δ. επιμένει να μοιράζει τους πολύτιμους πόρους του ταμείου σε ημέτερους και ολιγάρχες, αφήνοντας εκτός την πρωτογενή παραγωγή. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με κακοδιαχείριση, αλλά με έγκλημα κατά του έθνους.

Ο πρωθυπουργός απέδειξε σήμερα για άλλη μια φορά πως παραμένει αμετανόητος και επικίνδυνος».

Προηγούμενο άρθρο«Σιγουριά, ρεαλισμός και συγκρατημένη αισιοδοξία» για την οικονομία κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Επόμενο άρθροΛουτράκι: «Βουτιά θανάτου» για 77χρονο – Έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας