Ο νέος σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Σταύρος Ελληνιάδης, μίλησε για την ανάληψη των καθηκόντων του υπογραμμίζοντας πως είναι τιμή και υποχρέωση να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Άρης:

«Θυμάμαι τον εαυτό μου, να φεύγει από τις προπονήσεις, τρέχοντας για να προλάβει τους αγώνες του Άρη στην τηλεόραση. Ανήκω στη γενιά, που μεγάλωσε με την ομάδα-μύθο και Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ. Μαζί του πήραμε παραστάσεις, δημιουργήσαμε τους δικούς μας ήρωες, αποκτήσαμε όραμα. Ο Άρης όλης της Ελλάδας, ερήμωνε τους δρόμους, έκλεινε τα θέατρα, καθήλωνε εκατομμύρια φιλάθλους μπροστά από τη μικρή οθόνη και οιστρηλατούσε 5.000 τυχερούς πιστούς, που είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο, μετατρέποντας κάθε φορά το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο σε μια από τις πιο καυτές έδρες σε όλη την Ευρώπη.

 

 

 

Τα λόγια είναι φτωχά, να περιγράψουν το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Δέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση συνεργασίας από τη διοίκηση του Αρη, ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή και νιώθω ιερή υποχρέωση να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου την προσπάθεια της ομάδας στη φετινή σεζόν. Είμαι ανυπόμονος να μπω στο «Nick Galis Hall» και να ζήσω την ατμόσφαιρα που μόνο οι Αρειανοί ξέρουν να δημιουργούν».

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά στα Μεγάλα Πεύκα Κερατέας
Επόμενο άρθροΣε lockdown από αύριο Καστοριά: Λειτουργία τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης