Έλληνας γιατρός κατακεραυνώνει τον ΠΟΥ για την εφαρμογή παγκόσμιου ψηφιακού πιστοποιητικού υγείας

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του γενικού διευθυντή του ΠΟΥ,Τέντρος Γκεμπρεγέσους, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: “Παρά το γεγονός της λήξης της έκτακτης ανάγκης με τον κορωνοϊό, οι επενδύσεις στην ψηφιακή παρακολούθηση είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια για τα συστήματα Υγείας και τις κοινωνίες”, επικροτώντας παράλληλα τη δημιουργία των ψηφιακών πιστοποιητικών υγείας του κόβιντ από χώρες της ΕΕ, σχολίασε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο γιατρός Αλέξανδρος Βασσαράς.

«Ο κορωνοϊός τώρα θα μετονομαστεί σε έναν ιό X, με τον οποίο θα ασχολούμαστε για τα επόμενα χρόνια, επειδή όμως είχαμε κάνει κάποια αντιμετώπιση στην τριετία που μας πέρασε, αρχίζουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτήν(…) Υπό το φόβο του ιού θα δρούμε πλέον, υπό την έννοια της πανδημίας»

«Πλέον, βαδίζουμε ξεκάθαρα σε δύο στρατόπεδα. Το ένα είναι το great reset και το άλλο είναι το great awakening. Δηλαδή, η μεγάλη επανεκκίνηση του Κλάους-Σβάαμπ και του Μητσοτάκη και η μεγάλη αφύπνιση των Αμερικανών που δείχνουν να είναι συσπειρωμένοι μαχητές της ελευθερίας τους», συμπλήρωσε.

Το σχόλιό του κ. Βασσαρά για την πολιτική σκηνή της χώρας ήταν:

«Δε θεωρώ ότι διχάστηκε κανένας. Όσοι επέλεξαν μια κομματική ταμπέλα, αυτό θα ισχύει μέχρι τις 25 του μήνα. Ή και πιο μετά, αφού ο κ. Βορίδης είπε ότι αν δε πάρουν 180 έδρες θα κάνουν εκ νέου εκλογές για να μπορούν να περάσουν τα συνταγματικά τερτίπια τους και να αλλάξουν το Σύνταγμα»

«Το Σύνταγμα είναι φτιαγμένο για τον κόσμο, τους πολίτες και ταυτόχρονα το φόβητρο των πολιτικών, προστατεύοντας εμάς τους πολίτες. Δεν είναι όργανο στα χέρια των πολιτικών, οι οποίοι είναι εκπρόσωποί μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παρακάτω πρόσθεσε:

«Ακόμη κι αυτοί που ψηφίζουν Μητσοτάκη ή Τσίπρα, ακόμα και το ΠΑΣΟΚ που μιλάνε για…”αναβίωση”, πρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα. Το ένα εκπροσωπεί τη φύση και τα παιδιά και το άλλο το ρομποτισμό, την αυτοματοποίηση και τη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη. Δε χρειάζεται τόσο πληθυσμό ένας πλανήτης υποκινούμενος και αυτοματοποιημένος»

 

Προηγούμενο άρθροΕΣΗΕΜΘ: Στάση εργασίας πραγματοποιούν από 10.00 έως τις 14.00 οι δημοσιογράφοι
Επόμενο άρθροΝέα Μάκρη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο της 19χρονης εγκύου