«Η νέα θηριωδία σε βάρος ενός μικρού κοριτσιού που δολοφονήθηκε, αφού μαρτύρησε στα χέρια ενός ανώμαλου κτήνους, δεν αφήνει κανένα περιθώριο για “παρανοήσεις”.

Ειδικά από τη στιγμή που το φερόμενο κτήνος, είχε απασχολήσει σύμφωνα με δημοσιεύματα, και στο παρελθόν για βιασμούς μικρών παιδιών, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος!», τονίζει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «το πολίτευμα που αφήνει ελεύθερους βιαστές και παιδοβιαστές για να επαναλάβουν τα εγκλήματα τους, δεν είναι “δημοκρατικό”, αλλά φασιστικό και απάνθρωπο. Το ζήσαμε πρόσφατα και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις. Ευνουχισμός και ισόβια κάθειρξη για κάθε παιδοβιαστή και βιαστή, είναι η πρέπουσα ποινή, αφού η θανατική ποινή έχει καταργηθεί. Η Ελληνική Λύση το έχει προτείνει πολλάκις και θα το κάνει πράξη όταν ο Ελληνικός λαός της δώσει τη δύναμη, αφού το πολιτικό σύστημα κωφεύει στις κραυγές των μικρών παιδιών και των θυμάτων βιασμών».

Προηγούμενο άρθροΔολοφονία 11χρονης Βασιλικής στον Πύργο: Στον εισαγγελέα ο 37χρονος θείος της – «Την πήγα στο χωράφι και τη σκότωσα με το κατσαβίδι»
Επόμενο άρθροΚαιρός: Καύσωνας έως την Παρασκευή – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς