Για το πώς μπορεί να αποφευχθεί η νοθεία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου μίλησε στον FOCUS FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον Γρηγόρη Σερέτη ο αρχιτέκτονας συστημάτων Πληροφορικής, Ζάκης Πολυζωΐδης.

«Έχουν γίνει δράσεις σοβαρές και θα δούμε εάν τολμήσουν να επαναλάβουν τη νοθεία του 2015 και του 2019, γιατί έχω ερευνήσει προσωπικά για τις δύο αυτές χρονολογικές περιόδους, όπου ανακάλυψα ότι ναι, υπήρχε απόλυτη νοθεία»

«Έγινε νοθεία αποτελεσμάτων. Τα ανακοινωθέντα αποτελέσματα δεν είχαν καμία σχέση με αυτά που ψήφισε ο κόσμος σε ποσότητα και ποιότητα. Το 2019 με δική μου προσωπική ανάλυση οι ζώντες ψηφίσαντες ήταν κάτω από δύο εκατομμύρια και είχανκαταγραφεί πεντέμισι εκατομμύρια»

«Όταν γίνεται η καταμέτρηση, συμπληρώνεται το Πρακτικό νούμερο 2, όπου μπαίνουν οι υπογραφές από τους παρευρίσκοντες, οι σφραγίδες και μετά αντίγραφο του Πρακτικού 2 πηγαίνει στους Δήμους και τον Περιφερειάρχη και ο σάκος με τις ψήφους και το Πρακτικό νούμερο 2 πηγαίνει στο εκάστοτε Πρωτοδικείο»

«Ξέρουμε περιπτώσεις ότι λόγω της ανομίας που επικρατεί στην Ελλάδα, όπου ο σάκος με τις ψήφους και το Πρακτικό νούμερο 2 πηγαίνει στο Πρωτοδικείο μετά από μια εβδομάδα. Το παίρνει ο καθένας σπίτι του και το παραδίδει μετά από μια μέρα, δυο μέρες. Όσοι ψηφίσετε, να συμπληρώνετε όλους τους σταυρούς. Τα αποτελέσματα που ανακοινώνονται το επόμενο βράδυ είναι εντελώς αυθαίρετα»

«Τα έχουμε καταγγείλει στις δικαστικές αρχές, τους εξηγούμε τι γίνεται και πλέον είναι δουλειά του Εισαγγελέα να βρει τι γίνεται και ποιοι δίνουν τα παραποιημένα στοιχεία στην εταιρεία που ανακοινώνει τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει καμία διαδικασία επίσημη επαλήθευση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Και είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία γίνεται αυτό»

«Το Πρακτικό Νούμερο 2 είναι ένα έγγραφο στο οποίο λέει πόσοι ήταν οι εγγεγραμμένοι, πόσοι ψηφισαν, πόσοι ψήφισαν άκυρο, λευκά, πόσους ψήφους πήρε ο κάθε συνδυασμός κλπ»

«Καλούμε όλο τον κόσμο ως ΑΜΚΕ-ΙΣΟΝΟΜΙΑ, γιατί αφορά το έννομο συμφέρον όλων στην Ελλάδα, να καταθέσουν αίτηση προς τους δήμους στην οποία αίτηση θα αιτούνται το αντίγραφο του Πρακτικού 2, που φεύγει από το εκλογικό τμήμα προς το Δήμο. Πολύ απλά ζητάμε ένα αντίγραφο του ίδιου πρακτικού να υπάρχει σε κοινή θέα σε κάποια θέση του Δημαρχείου και να αναρτηθεί και στην επίσημη σελίδα του Δήμου»

«Αυτό είναι η βάση (σ.σ. το Πρακτικό), η αλήθεια. Από της στιγμή που έχουν υπογράψει όλοι και έχουν μπει οι υπογραφές, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι»

«Να πάει ο Έλληνας να ψηφίσει. Αυτή τη στιγμή, το 2023, ο κόσμος ξέρει ότι έχει γίνει viral αυτό που λέμε με τη νοθεία, έχουμε τον τρόπο να τους σταματήσουμε, πολλά κόμματα έχουν κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση με κυριότερα του κ. Βελόπουλου και της κας.Κωνσταντοπούλου που τους περιμένουν στη.. γωνία και καλούμε τον κόσμο να πράξει το ίδιο. Θα υπάρξει οργή αν βγει πάλι ότι ψήφισαν 5,5 εκατομμύρια, ενώ στην πραγματικότητα ψήφισαν δύο»

«Υπάρχει δικαιοσύνη, αλλά λόγω της καταστάσεως ο κόσμος πρέπει να κινηθεί και να κάνει δράσεις.Εάν δε γίνει δράση δε θα υπάρξει αντίδραση. Εάν το ρίξουμε στην ηττοπάθεια, δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης των πολιτών»

«Εάν ο κόσμος θέλει Τέμπη, Πρέσπες Αιγαίου και να κλαίγεται, ας πάει για μπάνιο(…)Θέλουν να προωθήσουν τον κόσμο στην αποχή. Αυτό είναι δεδομένο. Ο Έλληνας ψηφοφόρος ψηφίζει εδώ και πολλά χρόνια αυτόν που θα του κάνει το λιγότερο κακό».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

 

Προηγούμενο άρθροΨηφίζουν αύριο Σάββατο 20/5 οι Έλληνες του εξωτερικού
Επόμενο άρθροΠροφυλακιστέος ο 52χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του