Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου όπου οι πολίτες, ανάμεσά τους και οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων, θα κληθούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην κάλπη.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς. Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, στον Έβρο, και στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στις 9.30 το πρωί στην Κυψέλη, (27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών). Ο κ. Τσίπρας, είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα, Σέρρες και Α’ Πειραιά.

Στο Ηράκλειο Κρήτης θα ψηφίσει στις 9.45 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431). Ο Νίκος Ανδρουλάκης, είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, τον Νότιο Τομέα και την Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, στο 152ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας). Ο ίδιος έχει επιλέξει ως εκλογικές του περιφέρειες τον Βόρειο Τομέας Αθηνών, Α’ Θεσσαλονίκης και Φθιώτιδα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στις 11:30 πμ στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 9.30, στη Λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 στο Πέραμα.

 

Προηγούμενο άρθροΠρος τις Κάλπες // Κ.Ελευθερίου
Επόμενο άρθροΜε συννεφιά και βροχές στις κάλπες οι ψηφοφόροι