Εκλογές 2023: Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι πολιτικοί αρχηγοί

«Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει  ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα. Δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση εξουσίας » τόνισε  ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Χαλκίδα. «Να ξαναχτίσουμε μαζί το μεγάλο ρεύμα του πατριωτισμού και το δημιουργικού εκσυγχρονισμό που χτίστηκε το 2019 και θα δυναμώσει τώρα για να μας δώσει το ίδιο αποτέλεσμα αντίστοιχο και καλύτερο» ανέφερε.

Μήνυμα ότι οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει, έστειλε χθες από την Κοζάνη ο Αλέξης Τσίπρας. «το όριο μας είναι ο ουρανός», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, και ζήτησε νίκη με καθαρό ποσοστό για το σχηματισμό κυβέρνησης «που θα βάλει ένα τέλος στην κυβέρνηση της  ασυδοσίας»

Διμέτωπη επίθεση κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε από τη Νέα Σμύρνη ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε  τα δύο μεγάλα κόμματα, για τοξικότητα, πόλωση και επικοινωνιακά παιχνίδια. «Έχω χρέος να μιλήσω με ευθύτητα, μερεαλισμό, με μόνο κίνητρο μια καλύτερη ζωή για όλους τους Έλληνες», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Να ενισχύσουν το ΚΚΕ κάλεσε τους εργαζόμενους ο Δημήτρης Κουτσούμπας χθες από το Αιγάλεω, χαρακτηρίζοντας κοκορομαχία  την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ «Τώρα είναι η ώρα της αποφασιστικής στήριξης και ενίσχυσης του ΚΚΕ. Μπορούμε τώρα να τρομοκρατήσουμε όσους  τρομοκρατούν το λαό μας,να αχρηστεύσουμε τα διλήμματα  και τους εκβιασμούς τους» τόνισε.

«ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κλιμακώνουν, μόνο για να συσπειρώσουν το ακροατήριό τους, χωρίς να διαφωνούν στα μείζονα και αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα», τόνισε από την Καβάλα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

«Εμείς ως Ελληνική Λύση λέμε ότι τρομοκράτες είναι τα 3 μεγάλα κόμματα,που κυβέρνησαν και ουσιαστικά πτώχευσαν τη χώρα και ο ελληνικός λαός πελαγωμένος και ουσιαστικά κονιορτοποιημένος,στα εισοδήματά του και όχι μόνο,αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα», υπογράμμισε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Η «μεγάλη, αδιάλλακτη αριστερά» είναι η μόνη  βιώσιμη επιλογή αντί του μονόδρομου που προτείνουν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ο ο γραμματέας του Μέρα-25  Γιάνης Βαρουφάκης. 

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προοπτική ανατροπής και αυτό σημαίνει να πάρουμε την εξουσία στα χέρια του λαού και όχι στα δικά μας, αυτό είναι το διακύβευμα για μας. Είναι μακρύς ο δρόμος,αλλά θα είναι όμορφος», είπε ο κ. Βαρουφάκης.

Προηγούμενο άρθροΚαιρός: Αίθριος, ηλιοφάνεια και τοπικές βροχές
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Αγώνες δρόμου και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Νεάπολη και Πανόραμα