Έκκληση βοήθειας για 14χρονο μαθητή: Χρειάζεται 35.000 ευρώ για σημαντική επέμβαση

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει 14χρονος μαθητής από το 1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου και υπάρχει επείγουσα ανάγκη άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Ταυτόχρονα απαιτείται η συγκέντρωση ενός τεράστιου χρηματικού ποσού το οποίο η οικογένεια του μαθητή αδυνατεί να συγκεντρώσει.

Έκκληση σε όλα τα σχολεία του νομού Ηρακλείου – 35.000 ευρώ για την επέμβαση

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το 1ο Γυμνάσιο απέστειλε επίσημο έγγραφο το οποίο μέσω της Β’θμιας Εκπαίδευσης έφθασε σε όλα τα σχολεία του νομού Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το έγγραφο ο 14χρονος μαθητής χρήζει «άμεσης χειρουργικής επέμβασης οπίσθιας σπονδυλοδεσίας εντός του μηνός Δεκεμβρίου».

Ειδικότερα στο έγγραφο του σχολείου αναφέρεται ότι «Τα έξοδα είναι υπέρογκα για την οικογένεια, που δίνει αγώνα προκειμένου να σώσει το παιδί της. Το ποσό που άμεσα θα πρέπει να συγκεντρωθεί είναι περίπου 35.000 ευρώ. Η οικογένεια του μαθητή παρακαλεί για την όποια δυνατή βοήθεια μπορεί να συγκεντρωθεί».

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, εκτός από την προσφορά σε τραπεζικό λογαριασμό ο οποίος αναφέρεται στην ανακοίνωση του 1ου Γυμνασίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, καλεί όλους στο σχολείο την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, όπου θα μπορεί, όποιος επιθυμεί, να συνεισφέρει με όποιο ποσό θέλει. Ανάλογες προσπάθειες κάνουν και οι σύλλογοι γονέων άλλων σχολείων του Ηρακλείου.

 

Προηγούμενο άρθροΚολομβία: Κατολίσθηση με 3 νεκρούς και πολλούς αγνοούμενους
Επόμενο άρθροΒόλος: Έπεσε ξαφνικά σε κώμα και κατέληξε νεαρός μόλις 21ετών