«Έκανε φτερά» το περίπτερο του Χαμόγελου του παιδιού από το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Ολόκληρο το περίπτερο που χρησιμοποιούσε για τις ημέρες του Πάσχα το Χαμόγελο του Παιδιού, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Ερμού στη Θεσσαλονίκη, έβαλαν στο στόχαστρο άγνωστοι οι οποίοι κατάφεραν να κλέψουν ολόκληρη την κατασκευή χωρίς να τους αντιληφθεί κάνεις!

Μετά το τέλος των εορτών του Πάσχα, τα μέλη του Οργανισμού άδειασαν χθες το περίπτερο προκειμένου σήμερα στις 7 το πρωί να απομακρυνθεί από τον χώρο και να επιστρέψει στην εταιρεία η οποία το παραχώρησε στο Χαμόγελο του Παιδιού.
«Στις 12.30 χθες είχαμε έρθει με τους συναδέλφους και αδειάσαμε το περίπτερο από όλες τις πασχαλινές κατασκευές, τα εικαστικά κλπ. Σήμερα στις 7 το πρωί δώσαμε ραντεβού με τον “γερανίστα” και με τον άνθρωπο από την εταιρεία που μας το είχε παραχωρήσει, ενώ είχε ενημερωθεί η Τροχαία και ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, όταν φτάσαμε διαπιστώσαμε ότι δεν υπάρχει πουθενά το κουτί», αναφέρει η συντονίστρια για τη Βόρειο Ελλάδα στο Χαμόγελο του Παιδιού, κα. Μακρή.

Οι άνθρωποι του Οργανισμού στην αρχή πίστεψαν ότι πρόκειται για κάποιο λάθος ή μπέρδεμα, όμως μετά από αρκετές επικοινωνίες κατάλαβαν ότι κάποιοι το είχαν κλέψει και προχώρησαν σε καταγγελία στην αστυνομία. Σημειώνεται ότι οι διαστάσεις του kibo είναι 6 x 2,5 m και φαίνεται αδιανόητο κάποιος να καταφέρει να κλέψει μια τέτοια κατασκευή, από την “καρδιά” του κέντρου της Θεσσαλονίκης, χωρίς να γίνει αντιληπτός ή να εντοπιστεί στη συνέχεια.

Προηγούμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ// Δικηγόρος ΙΝΚΑ Α.Αλεξόπουλος για ρήτρα αναπροσαρμογής: Παράνομος μηχανισμός για να αντλούν υπερκέρδη οι πάροχοι
Επόμενο άρθροΦοιτήτρια η καμικάζι αυτοκτονίας σε πανεπιστήμιο του Πακιστάν