«Εισήγηση για πλαφόν στα καύσιμα της Ευρώπης- Οι κυρώσεις στη Ρωσία θα γυρίσουν σαν μπούμερανγκ στους Ευρωπαίους» HXHTIKO- Γιώργος Ρωμανός στον Focus FM

Για τα σχέδια και τις κινήσεις ΗΠΑ και Ε.Ε. ώστε να αντιμετωπιστεί το τεράστιο ενεργειακό πρόβλημα αλλά και για τις επιπτώσεις των κυρώσεων στη Ρωσία μίλησε μίλησε στον Focus FM 103.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση ο Συγγραφέας – Αναλυτής, Ιστορικός ερευνητής. Σύμφωνα με τον κ. Ρωμανό, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, δήλωσε ότι υπάρχει εισήγηση και σχέδιο στην  Ε.Ε. επιβολής πλαφόν στα καύσιμα της Ευρώπης. «Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να πωλούνται τα καύσιμα πάνω από μια ορισμένη τιμή. Το να μπει πλαφόν στα καύσιμα στην Ευρώπη είναι γεγονός κοσμοϊστορικής  σημασίας, είναι  κάτι που δεν ξαναγίνει. Εκτός του ότι θα οδηγήσει τις τιμές προς τα κάτω το θέμα θα έχει και πολιτικές προεκτάσεις και αναγνώσεις. Δείχνει πρώτα πρώτα την μεγάλη αδυναμία της Ευρώπης να αντέξει σε αυτό που η ίδια πάει να επιβάλει στην Ρωσία».

Σύμφωνα με τον κ. Ρωμανό οι κυρώσεις στους Ρώσους θα γυρίσουν μπούμερανκ στους ευρωπαίους.

«Οι επιπτώσεις θα είναι ολέθριες και καταστροφικές μπροστά σε αυτά που θα πάθει η Ρωσία. Ότι ακούσαμε μέχρι τώρα για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας έχουν ένα τεράστιο ποσοστό μαύρης προπαγάνδας».

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΠρο των πυλών η κακοκαιρία «Φίλιππος» – Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Επόμενο άρθροΔημητριάδης στον Focus FM για προσφυγικό: «Καθημερινά θα φτάνουν περισσότερα από 1.000 άτομα στην Ελλάδα – Τα δύσκολα τώρα έρχονται – Τα τρόφιμα τελείωσαν στην Ουκρανία»