Εισαγγελική παρέμβαση για το “Κέντρο Ψευδομακεδονικής γλώσσας” μετά την παρέμβαση της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Για μεγάλη δικαίωση της Ελληνικής Λύσης κάνει λόγο σε ανακοίνωση του το κόμμα μετά την παρέμβαση της Εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ανακοπή κατά της απόφασης αναγνώρισης του “Κλεντρου Ψευδομακεδονικής γλώσσας” στη Φλώρινα.

Η ανακοίνωση του κόμματος του Κυριάκου Βελόπουλου αναφέρει:

«Έπειτα από την παρέμβαση της Ελληνικής Λύσης και του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου ο οποίος και έδωσε στον Εισαγγελέα ΑΠ κ. Ντογιάκο τα ατράνταχτα νομικά επιχειρήματα προκειμένου να ακυρωθεί η αναγνώριση του Κέντρου «ψευδομακεδονικής» Γλώσσας στη Φλώρινα, η Εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ανακοπή κατά της απόφασης αναγνώρισης του.

Μακριά από τις κάμερες και χωρίς τυμπανοκρουσίες, για άλλη μια φορά η Ελληνική Λύση ενήργησε αποφασιστικά, θεσμικά, και κυρίως αποτελεσματικά, προασπίζοντας για πολλοστή φορά τα εθνικά συμφέροντα.

Η απόφαση της Εισαγγελέως πρωτοδικών Φλώρινας υιοθετεί πλήρως την επιχειρηματολογία την οποία ο Κυριάκος Βελόπουλος παρέθεσε στον Ισίδωρο Ντογιάκο κατά την συνάντησή τους, υποβάλλοντας το σχετικό υπόμνημα. Επιβεβαιώνει μάλιστα την πάγια θέση της Ελληνικής Λύσης ότι δεν υφίσταται καμμία «μακεδονική» γλώσσα πλην της ελληνικής, καμμιά «μακεδονική» εθνότητα, πλην της ελληνικής.

Η Ελληνική Λύση θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα ιερά και όσια του έθνους, αδιαφορώντας για τους μειοδότες και τους πατριδοκάπηλους που εξακολουθούν να «αλυχτούν» για τα μικροσυμφέροντα τους».

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 08/01 στη Μακεδονία και τη Θράκη
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη στη Γερμανία Ιρανός κατηγορούμενος ότι σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση με χημικά