Εισαγγελική έρευνα με στόχο τη διερεύνηση της συγκλονιστικής σκηνής που ζευγάρι ηλικιωμένων πέφτει θύμα άγριας κακοποίησης από το ίδιο τους το παιδί διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος.

Μετά το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από τηλεοπτική εκπομπή, πρόσωπα από το περιβάλλον του ζευγαριού επισκέφθηκαν τον εισαγγελία και επιβεβαίωσαν προφορικά ότι είναι αληθινά τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί στο οπτικό υλικό με το γιο να εμφανίζεται να κακοποιεί τους 80χρονους γονείς του απαιτώντας να του δώσουν χρήματα.

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα παράβασης διατάξεων του νόμου περί ενδοικογενειακής βίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πηγές από το χώρο της δικαιοσύνης επισημαίνουν ότι στην παρούσα χρονική στιγμή δεν τίθεται ζήτημα για την τήρηση της αυτόφωρης διαδικασίας (σύλληψη δηλαδή του ή των δραστών) καθώς και οι καταγγέλλοντες είπαν στον εισαγγελέα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2022.

 

Προηγούμενο άρθροΧαμός στη Γαλλία: Επεισόδια και συλλήψεις //ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΆνοιξε η πλατφόρμα για τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις 72 έως και 120 δόσεων