Την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο της Ρόδου μαρτυρούν τα έγγραφα που έρχονται στο φως, τα οποία μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για ποντίκια, γάτες, σκουπίδια, δυσοσμία αλλά και…περιστέρια.

Τραγική είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο Ρόδου, όπου κυκλοφορούν γάτες, περιστέρια ακόμα και ποντίκια σε αγγειογράφο.

Το Mega αποκαλύπτει έγγραφα που έχουν φτάσει στο εσωτερικό του νοσοκομείου της Ρόδου από διάφορους τομεάρχες και επικεφαλής των εκάστοτε τμημάτων. Είναι αναφορές προς τη διοίκηση του νοσοκομείου, και οι ημερομηνίες αφορούν από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα.

Στο πρώτο έγγραφο γίνεται λόγος για την απομάκρυνση γατών, οι οποίες κυκλοφορούν ελεύθερα στους διάφορους χώρους και στους διαδρόμους του νοσοκομείου. Υπάρχουν επίσης αναφορές για περιστέρια τα οποία όχι μόνο στέκονται στα παράθυρα, αλλά μπαίνουν μέσα στο νοσοκομείο και στους χώρους νοσηλείας των ασθενών. Στην συνέχεια έγγραφο – αίτηση αφορά στην απομάκρυνση λυμάτων από τον εξωτερικό χώρο της αποστείρωσης: συγκεκριμένα εισέρχονταν από μία πόρτα με αποτέλεσμα να υπάρχει παντού δυσοσμία.

Αναφορικά με το έγγραφο που κάνει λόγο για τρωκτικό σε αγγειογράφο, η απάντηση που έλαβε το Mega σχετικά με το θέμα, ήταν ότι αντιμετωπίστηκε καθώς έγινε η απαραίτητη απολύμανση και πλέον θεωρείται το ζήτημα ως μη υπάρχον. Το ίδιο και για τα λύματα. Σχετικά με τα περιστέρια το νοσοκομείο ενημέρωσε πως έχουν τοποθετηθεί σίτες ωστόσο στο έγγραφο αναφέρεται ότι ήδη είχαν τοποθετηθεί σίτες και θα έπρεπε να παρθούν άλλα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Δεν διευκρινίζεται εάν έχουν γίνει περαιτέρω ενέργειες για καινούρια μέτρα.

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή μηχανοδηγών στη Hellenic Train: Τα 9 προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν για την επανεκκίνηση των δρομολογίων
Επόμενο άρθροΚ. Τσακιτζιάν: “Θέλουν τον κόσμο να εκτονώνεται τα γήπεδα και για αυτό μετονομάστηκαν σε αρένες”