Εικόνες εγκατάλειψης στο Εθνικό κολυμβητήριο // ΗΧΗΤΙΚΟ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Focus FM 103.6

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το Εθνικό κολυμβητήριο στην Θεσσαλονίκη επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Ένα κτήριο κόσμημα που έχει φιλοξενήσει ακόμα και Βαλκανικούς αγώνες κολύμβησης είναι αφημένο κυριολεκτικά στην τύχη του, αφού εδώ και χρόνια ρημάζει και κανένας δεν ενδιαφέρετε να γίνει αποκατάσταση των ζημιών, με αποτέλεσμα να υπάρχει σε πολλές εκ των περιπτώσεων κίνδυνος τραυματισμού των αθλουμένων. Ο FOCUS FM 103,6 και ο Κώστας Ερμές βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν μία αυτοψία για τους κινδύνους οι οποίοι υπάρχουν στο κολυμβητήριο και σίγουρα δεν είναι λίγοι όπως μαρτυρούν και φωτογραφίες παρακάτω. Στο κολυμβητήριο αθλούνται καθημερινά δεκάδες παιδιά και μάλιστα ανήλικα με εμφανή τον κίνδυνο σοβαρότατου τραυματισμού. Οι βατήρες έχουν χαλάσει σε τέτοιο σημείο που έχει βγει ο αντιολισθητικός τάπητας και το μέταλλο είναι εμφανές έξω ενώ υπάρχει κίνδυνος να κοπεί κάποιος κατά την ώρα της άσκησης. Επίσης, τα πλαστικά διαχωριστικά στους διαδρόμους τις πισίνας από έχουν σπάσει κι αυτά με αποτέλεσμα στο συρματόσχοινο στο οποίο είναι περασμένα να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού κάποιου από τους αθλητές που βρίσκονται εντός της πισίνας. Η τέντα στην οποία από κάτω φιλοξενούνται οι επισκέπτες σε μεγάλο μέρος είναι ανύπαρκτη καθώς από τις καιρικές συνθήκες έχει καταστραφεί και κανείς δεν φρόντισε για την αντικατάστασή της.

Ακόμα χειρότερη είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια όπου όταν κάποιος κατέβει κάτω θα καταλάβει αρχικά από την έντονη οσμή της υγρασίας και της μούχλας ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά κι εκεί. Στο ταβάνι υπάρχουν ξηλωμένα κομμάτια από την ψευδοροφή και κάποια άλλα κρέμονται με άμεσο κίνδυνο να πέσει κάποιο από αυτά και να χτυπήσει στο κεφάλι κάποιον από τους παρευρισκόμενους. Επίσης οι ντουζιέρες είναι και αυτές αφημένες στην τύχη τους μιας και από την υγρασία αλλά και τα άλατα του νερού έχουν χαλάσει. Επίσης και στον εξωτερικό χώρο παρατηρούνται προβλήματα από σοβάδες οι οποίοι έχουν πέσει και ευτυχώς δεν χτύπησε κάποιος που ενδεχομένως να ήταν από κάτω.

Αναλυτικά για την όλη κατάσταση αναφέρθηκε στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ στον FOCUS FM 103.6 και στον Κώστα Ερμές ο κύριος Δημήτρης Πούλιας, του οποίου τα παιδιά αθλούνται καθημερινά στο Εθνικό κολυμβητήριο και έχει γνώση επί της κατάστασης.

          

 

Προηγούμενο άρθροΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!  Η Βιβιάνα Ελένα Σανζόλ Υφαντίδη ζει στην Αργεντινή, είναι Ελληνίδα αλλά δεν έχει την ελληνική ιθαγένεια. ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΙΒΙΑΝΑ!
Επόμενο άρθροΚραυγή αγωνίας συνταξιούχων στον Focus FM 103,6: Μας έχουν ξεχάσει εντελώς, απαιτούμε αυξήσεις στις συντάξεις μας – ΗΧΗΤΙΚΟ