Συγγενείς και φίλοι του 63χρονου θύµατος, καθώς κι άνθρωποι που τον γνώριζαν εκφράζουν την οργή και την θλίψη τους για το αποτρόπαιο έγκλημα που έχει προκαλέσει «σοκ» στη συνοικία των «Τσιγγάνικων» στην Κάτω Αχαΐα.

Κι ενώ τις πρώτες ώρες όλοι έψαχναν να βρουν ποιος σκότωσε ποιον, όταν ξεκαθάρισε το τοπίο, άρχισε να υπερισχύει η οργή για τον τόσο άδικο χαμό ενός ανθρώπου.
Σύμφωνα με το pelop.gr, συγγενείς, φίλοι και απλοί γνωστοί άρχισαν, δημόσια, να ζητούν «τιμωρία» του δράστη και της οικογένειάς του, ακόμα και… «εξορία» τους από την περιοχή!
Οµάδα 150 περίπου ατόµων, μάλιστα, χθες στις 12 το μεσημέρι, επιτέθηκε στο σπίτι του δράστη προκαλώντας ζημιές. Αγνωστο παραμένει το πώς κατάφεραν κι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, ενώ προσέγγισαν σε απόσταση αναπνοής από το σπίτι.
Σημειώνεται πως η οικογένεια του δράστη έχει μεταφερθεί κάπου στην Ηλεία, ενώ η γυναίκα του – η οποία εμφανίστηκε από τον σύζυγό της και φονιά ως «μήλον της Εριδος» για τους δύο άνδρες – μετακόμισε στην Αττική, επιμένοντας να δηλώνει πως «ουδέποτε είχε ερωτική σχέση με το θύμα και πως ο σύζυγός της είχε “εμμονή” ότι κάτι συνέβαινε».

Προηγούμενο άρθροΣοκ στη Βοιωτία: 22χρονος αυτοκτόνησε με καλώδιο δεμένο σε καλοριφέρ
Επόμενο άρθροΣέρρες: Άγνωστος μοίραζε χρήματα σε περαστικούς