«Έχει γίνει μαρτύριο η νοσηλεία των ασθενών, εξευτελίζουν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια» Καταγγελία στον Focus FM -ΗΧΗΤΙΚΟ

«Έχει γίνει μαρτύριο η νοσηλεία των ασθενών, εξευτελίζουν την ανθρωπινή αξιοπρέπεια» είπε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή του Κώστα Ερμέ, ακροάτρια του σταθμού.

Όπως κατήγγειλε η κ. Αγγελική, η μητέρα της οποίας νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, η κατάσταση είναι απελπιστική και οι ασθενείς αβοήθητοι.

Λανθασμένες διαγνώσεις, χαλασμένα ιατρικά μηχανήματα, απίστευτη ταλαιπωρία, αδιαφορία και ανύπαρκτη ενημέρωση. Αυτή είναι η εικόνα όπως την περιέγραψε.

“Η μητέρα μου είναι κατάκοιτη, διαγνώστηκε με καρκίνο και μας είπαν τώρα πως έχει χαλάσει ο αξονικός οπότε θα πρέπει να βρούμε λύση εμείς. Πως θα το κάνω εγώ, πως θα την μεταφέρω θα πρέπει να γίνει με ασθενοφόρο γιατί η κατάσταση της είναι δύσκολη. Άφησαν χωρίς νερό την μητέρα μου για ώρες, την ταλαιπωρούν μεταφέροντάς την από κλινική σε κλινική ακόμη και στην οφθαλμολογική, όπου υπάρχει άδειο κρεβάτι. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τους γιατρούς, δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα και δεν με αφήνουν να την δω. Είναι ντροπή”

Ακούστε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: Μαίνεται ο τυφώνας Ιαν στη Φλόριντα-Χωρίς ρεύμα χιλιάδες νοικοκυριά
Επόμενο άρθροΡόδος: Μηχανάκι συγκρούστηκε με ελάφια-Παραλίγο να σκοτωθεί ο οδηγός