Δυσαρέσκεια στον Άρη που θέλει «Κλεάνθης Βικελίδης»: Στο… τραπέζι Λαμία ή αναβολή!

Το μοναδικό μυστήριο που λύθηκε χθες (4/11)  ήταν πως το Άρης-ΑΕΚ δεν πρόκειται να γίνει την προσεχή Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Και με τα δεδομένα που υπάρχουν είτε θα διεξαχθεί αλλού, είτε θα αναβληθεί!

Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά, αν κι έχει δοθεί το «πράσινο φως» για να παίξει ο ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν, από την κυβέρνηση και δη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αρνείται να κάνει κάτι αντίστοιχο και με τα ματς της Super League στη Θεσσαλονίκη. Κι ας τηρούνται τα ίδια ακριβώς πρωτόκολλα υγιεινής. Αυτή η απόφαση οδηγεί πλέον σε δύο δρόμος για το ματς. Είτε θα γίνει αλλού είτε δεν θα γίνει αυτή την Κυριακή! Στον Άρη θέλουν να γίνει το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρακολουθούν τις εξελίξεις, δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους και περιμένουν να δουν τι θα γίνει.

«Πράσινο» φως στις μετακινήσεις

Από την αρμόδια επιτροπή χθες επιβεβαιώθηκε πως οι ομάδες της Θεσσαλονίκης μπορούν να μετακινούνται εκτός της πόλης για να δώσουν αγώνες. Αυτό θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα, αν και τα διαθέσιμα γήπεδα δεν είναι πολλά. Στα Γιάννενα και στη Λάρισα υπάρχουν παιχνίδια, ενώ στο Βόλο γίνονται εργασίες στον χλοοτάπητα. Έτσι μοναδική επιλογή είναι το γήπεδο της Λαμίας.

Ίσως και σήμερα οι αποφάσεις

Πλέον το μπαλάκι βρίσκεται στη Λίγκα, η οποία καλείται να αποφασίσει τι θα γίνει. Είτε θα ορίσει το ματς στη Λαμία, είτε θα το αναβάλλει, σε μελλοντική ημερομηνία.

Προηγούμενο άρθροΓΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Ετοιμάζει έκπληξη ο Γκαρσία στην Αϊντχόφεν!
Επόμενο άρθροΝ.Τραμπ: « Θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο αν μας πάρουν τη νίκη»