Ισραηλινοί πύραυλοι έπληξαν σήμερα ένα πολυώροφο κτίριο κατοικιών στη συνοικία Καφρ Σούσα της Δαμασκού με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι, μετέδωσαν τα κρατικά συριακά μέσα ενημέρωσης και πηγή ασφαλείας.

Στρατιωτική πηγή την οποία επικαλέστηκε η κρατική συριακή τηλεόραση ανέφερε ότι η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 9:40 π.μ (τοπική ώρα) και ότι προκάλεσε τον τραυματισμό ενός άγνωστου αριθμού ατόμων, ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή οι νεκροί είναι πολίτες.

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα συριακά κρατικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν την καμένη πλευρά του κτιρίου. Η πηγή ασφαλείας είπε ότι “η επίθεση δεν πέτυχε τον στόχο της”.

Η συνοικία φιλοξενεί πολλά κτίρια κατοικιών, σχολεία και ιρανικά πολιτιστικά κέντρα και βρίσκεται κοντά σε ένα αυστηρά φρουρούμενο κτιριακό συγκρότημα που χρησιμοποιούν υπηρεσίες ασφαλείας.

Η ίδια συνοικία είχε γίνει στόχος ισραηλινής επίθεσης τον Φεβρουάριο του 2023, από την οποία είχαν σκοτωθεί Ιρανοί ειδικοί του στρατού.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Έλληνες, επιτίθενται στα δικαιώματά σας. Μην μένετε απαθείς. Στις ευρωεκλογές στείλτε το μήνυμα της αντεπίθεσης»
Επόμενο άρθροΈρχεται ο απομακρυσμένος έλεγχος των αεροδρομίων! Κ. Κανδεράκης