Δριμεία κριτική Κ. Βελόπουλου στην ΠτΔ για τη γιορτή της Δημοκρατίας // ΗΧΗΤΙΚΟ-Focus FM

Έντονες ενστάσεις εξέφρασε μιλώντας στον Focus FM 103.6 ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για τη δεξίωση που θα λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο για την 47η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου.

«Η ΠτΔ προσκαλεί λαθρομετανάστες και ΛΟΑΤΚΙ» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν είναι καλεσμένοι οι εκπρόσωποι Κυπρίων και Ελλήνων αγωνιστών στην Κύπρο το ΄74, ούτε η στρατιωτική μπάντα. Εκτός αυτών, όπως ανέφερε, μπορεί κανείς να συμμετέχει στη δεξίωση μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

«Αυτό δεν είναι γιορτή της Δημοκρατίας. Είναι ένας ακόμα διχασμός των Ελλήνων και πρέπει να σταματήσει άμεσα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βελόπουλος επισήμανε ότι η Ελληνική Λύση είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο και ο μοναδικός θεματοφύλακας της Δημοκρατίας.

Τέλος, αναφορικά με την ελληνική οικονομία έκανε λόγο για «πανδημία λουκέτων» σημειώνοντας ότι «έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για τα ελληνικά νοικοκυριά».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του εδώ:

Προηγούμενο άρθρο«Κριτήριο για την πορεία της πανδημίας αποτελούν οι θάνατοι και οι διασωληνώσεις και όχι οι μολύνσεις» // Στους εξωτερικούς χώρους μπορούν να διασκεδάσουν μαζί εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι-Κ. Γουργουλιάνης στον Focus FM-HXHTIKO
Επόμενο άρθροΑνακοίνωσε την Χάμπλιν ο Ολυμπιακός