Διάφορα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε στον “αέρα” του FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου.

Το αρχικό σχόλιο του Πατέρα Στυλιανού αφορούσε στην αναγόρευση του Άλμπερτ Μπουρλά σε επίτιμο διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και τα όσα είπε ότι “ το Mrna πρόκειται να αποτελέσει την επανάσταση τα επόμενα χρόνια”:

«Βλέπουμε τα αποτελέσματα του mRna με τα δήθεν εμβόλια με τα οποία επέμεναν να εμβολιαστεί όλος ο πληθυσμός. Είμαστε από τις χώρες, οι οποίες βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο του εμβολιασμού, για αυτό το λόγο και τα επίχειρα του εμβολιασμού κυρίως με τους καλπάζοντες καρκίνους είναι τεράστια(…) Προβλήματα διανοητικά, προβλήματα ψυχολογικής αστάθειας, προβλήματα στη σκέψη τους, στην καρδιά τους, στις σκέψεις του. Και μερικοί αδυνατούν να πιστέψουν ότι όλα αυτά οφείλονται στα εμβόλια»

Η συζήτηση μεταφέρθηκε στην πρωτοβουλία του Μητροπολίτη Περιστερίου Γρηγόριος να αφαιρέσει τον Τίμιο Σταυρό από το Ιερό ναών της Μητρόπολης,μια κίνηση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με τον προσκεκλημένο να σχολιάζει χαρακτηριστικά:

«Είναι τραγικό. Δε γνωρίζει στοιχειώδη πράγματα. Ότι η παρουσία του Τιμίου Σταυρού ακόμη και από την Αρχαία Εκκλησία, όταν πρωτοχτίστηκαν οι ναοί, υπήρχε σημειωμένο το σημείο στο οποίο υπάρχει ο Τίμιος Σταυρός. Δε ξέρω τι θέλει να κάνει. Έχει τη δική του θεολογία. Πρόκειται για θεολογικό…βατερλώ για τον ίδιο(…) Η πατρίδα μας πιέζεται από τεράστια προβλήματα, ο Τίμιος Σταυρός τον πείραξε;»

Αναφορικά με τα βιβλία των Θρησκευτικών και τις μορφές με τις οποίες παρουσιάζεται η Παναγία σε αυτά, με αφορμή την κίνηση του Κυριάκου Βελόπουλου, ο Πατέρας Στυλιανός τόνισε:

«Αυτά πράγματα είναι εκτός λογικής. Καλά έκανε ο κ. Βελόπουλος και έθεσε αυτό το θέμα τόσο έντονα στο ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών. Ήταν μια ξεχωριστή φωνή»

Τέλος, για την “φωτογράφισή” του από το κόμμα ΝΙΚΗ, για το οποίο κυκλοφόρησε ότι ο ίδιος το στηρίζει, ο Πατέρας Στυλιανός έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια:

«Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα ηχητικό στο οποίο αναφέρεται το όνομά μου. Μιλούν για τον “Καρπαθίου”. Εγώ ουδέποτε έδωσα το δικαίωμα σε κανέναν το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομά μου ως υποστηρικτή οποιουδήποτε κόμματος. Εκφράζω ελεύθερα τις απόψεις μου και με βάσει τα όσα λένε εκφράζω την άποψή μου(…) Είναι το κόμμα ΝΙΚΗ που διαφημίζεται στις εκκλησίες και τα μοναστήρια συνεχώς. Πού ήταν αυτά τα τρία χρόνια που γόγγυζε ο κόσμος; Ήταν απόντες και ειπλέον μερικοί από αυτούς εμβολιάστηκαν…».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Προηγούμενο άρθροΣτον ανακριτή ο 52χρονος που βίαζε για 18 χρόνια την κόρη του – Εξετάζεται αν είχε κακοποιήσει όλα τα παιδιά του
Επόμενο άρθροΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ