Δωρεάν προβολή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Καλαμαριά

Πρόσκληση στους επαγγελματίες της περιοχής, απευθύνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Καλαμαριάς, να δώσουν τα στοιχεία τους, τα οποία θα καταγραφούν σε μία βάση δεδομένων άκρως εμπιστευτική, αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου.

Στόχος της απογραφής των καταστημάτων είναι η δωρεάν προβολή της επιχείρησής τους στην τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου, η οποία είναι υπό κατασκευή, με σκοπό την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Καλαμαριάς.

«Τα καταστήματα της πόλης μας πιστεύουμε ότι πρέπει και μπορούν να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τουριστική ανάπτυξη της Καλαμαριάς. Τους στηρίζουμε, όπως και οι επιχειρηματίες στηρίζουν τον τόπο τους. Η τουριστική μας πορεία είναι αλληλένδετη» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Βάσω Νικολέττου-Σκάρλιου.

Όσοι επαγγελματίες ενδιαφέρονται να εγγραφούν στη βάση δεδομένων, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους στο e-mail:[email protected], μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022.

Προηγούμενο άρθροΑνοιχτά αύριο όλα τα σχολεία στο Δήμο Λαγκαδά
Επόμενο άρθροΝ. Δαπέργολας: “H ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα ήταν επιτάφια πλάκα για τη Ρωσία // Άθλια προπαγάνδα ότι 10 ομογενείς σκοτώθηκαν από ρωσικά πυρά”