Ζήτησε προστασία από την Αστυνομία, και λόγω έλλειψης μέσων και προσωπικού ο Αξιωματικός Υπηρεσίας, την προέτρεψε να καλέσει το 100.

Τα όσα έγιναν και κυρίως όσα δεν έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, λίγα μέτρα από το οποίο έπεσε νεκρή μια 28χρονη από το χέρι του πρώην συντρόφου της λίγη ώρα αφότου είχε προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του, θα βρεθούν στο επίκεντρο Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που διατάχθηκε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής.

Η νέα δολοφονία γυναίκας που έχει παγώσει για άλλη μια φορά την ελληνική κοινωνία, έγινε γύρω στις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας μπροστά στο φυλάκιο του ΑΤ Αγ. Αναργύρων.

Λόγω της έντονης ανησυχία της, και του φόβου της, η 28χρονη είχε ζητήσει από φίλο της να τη συνοδεύσει στο Τμήμα, ο οποίος αποχώρησε στη συνέχεια. Στη συζήτηση που είχε η 28χρονη με τους αστυνομικούς, αποφάσισε να μην υποβάλλει μήνυση, ωστόσο ζήτησε περιπολικό να την συνοδεύσει στο σπίτι της. Η Αξιωματικός Υπηρεσίας, προέτρεψε την 28χρονη Κυριακή να καλέσει το 100 για να την μεταφέρει στο σπίτι της καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο όπως και έκανε.

Την ώρα που η άτυχη κοπέλα μιλούσε στο 100, ο 39χρονος πρώην σύντροφός της, την αιφνιδίασε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στη συνέχεια ο ίδιος με το ίδιο μαχαίρι επιχείρησε αυτοχειρία και αυτοτραυματίσθηκε στο λαιμό.

Με αφορμή όσα καταγγέλλονται διατάχθηκε ΕΔΕ για το τοπικό αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

 

Προηγούμενο άρθροΠένθος στην Πάτρα: Πέθανε 13χρονο αγοράκι μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο
Επόμενο άρθροΣτα ίδια επίπεδα οι τιμές που ανακοίνωσαν οι πάροχοι για τον Απρίλιο