Διπλός φόρος στα αναδρομικά του 11μήνου που εισέπραξαν οι συνταξιούχοι – Θα επιστρέψουν τα μισά από τα χρήματα που εισέπραξαν // Αλ. Μητρόπουλος στον Focus FM – HXHTIKO

«Οι συνταξιούχοι που έλαβαν αναδρομικά 11μηνου, η κυβέρνηση τους έστειλε τον λογαριασμό και θα φορολογηθούν διπλά. Συνέπεια αυτής της διπλής φορολόγησης των αναδρομικών, θα είναι οι περισσότεροι συνταξιούχοι ή οι κληρονόμοι τους να επιστρέψουν τα μισά στο κράτος» είπε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στη Δέσποινα Μποτίτση ο καθηγητής Εργατικού Δικαίου, Αλέξης Μητρόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στις 10 Μαρτίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη χορήγηση προκαταβολής κύριας σύνταξης.

Αναφέρθηκε, ακόμη, στα επιδόματα που αναμένεται να δοθούν και, όπως κάθε Παρασκευή, έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα ακροατών του Focus FM για ασφαλιστικά και εργασιακά θέματα.

Ακούστε όσα δήλωσε εδώ:

Προηγούμενο άρθροΣτις 31 Μαρτίου 2021 σκοπεύουν να παραδώσουν τα «κλειδιά της εστίασης» στο Μαξίμου οι επιχειρματίες
Επόμενο άρθροΤα κάστρα πέφτουν από μέσα, δυνάμεις εκ των έσω δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε – Όχι αναπάντητες οι προκλήσεις, θα πρότεινα ένα ρεπορτάζ πώς να ελευθερώσουμε την Κωνσταντινούπολη. // Γ. Φίλης στον Focus FM – HXHTIKO