Υπερδιπλάσια κέρδη είχε η Intrum Hellas ένα από τα γνωστότερα κοράκια της αγοράς “κόκκινων δανείων”, το 2022.

Σε σχέση με το 2021 κέρδισε 113% περισσότερα χρήματα δηλαδή από τα 39,438 εκ ευρώ, έφτασε τα 84,45 εκ ευρώ κέρδη μέσα στο 2022.
Η λαίμαργη εταιρεία πλειστηριασμών, που πετά στο δρόμο τον κοσμάκη αρπάζοντας έναντι πινακίου φακής τα σπίτια τους, πέταξε και στο δρόμο αρκετούς από τους εργαζόμενους της περιορίζονται κατά 2 εκ ευρώ τα έξοδα μισθοδοσίας.
Άλλωστε με την πλήρη υποστήριξη, με τις πλάτες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η intrum και όλες οι εταιρείες – κοράκια, θέριεψαν και δεν χρειάζονται παρά μόνο μερικές τηλεφωνικές συσκευές, για ν’ ανακοινώνουν απλώς στους άγρια φτωχοποιημένους Έλληνες ότι … θα έρθουν την τάδε μέρα, με την αστυνομία να τους πετάξουν έξω από τα σπίτια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες μαζί αυτές οι εταιρείες των πλειστηριασμών και της αρπαγής της περιουσίας των Ελλήνων, χειρίζονται κόκκινα δάνεια κοντά στα 25 δις ευρώ, χωρίς να έχουν δώσει ούτε ένα ευρώ εγγύηση στο Ελληνικό κράτος, αλλά και χωρίς να κάνουν τον κόπο να συστήσουν σωστές εταιρείες αφού οι περισσότερες, είναι απρόσωπες, έχοντας απλώς ένα τηλέφωνο κάπου στην Ιρλανδία ή σε άλλη χώρα.

Προηγούμενο άρθροΣουδάν: Κατάπαυση του πυρός 72 ωρών ανακοίνωσαν οι παραστρατιωτικοί
Επόμενο άρθροΣοκ στη Βοιωτία: 22χρονος αυτοκτόνησε με καλώδιο δεμένο σε καλοριφέρ