Διωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο ασκήθηκε από τον εισαγγελέα στον14χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, οπλοφορία και οπλοκατοχή άσκησε ο εισαγγελέας στον 14χρονο από την Μάνδρα ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδελφό τουτο βράδυ της Πέμπτης.

Ο 14χρονος οδηγείται στον ανακριτή ανηλίκων, ενώ από την πλευρά του υποστηρίζει ότι ο θάνατος του αδελφού του δεν οφείλεται σε πρόθεση δική του να τον βλάψει αλλά σε ατύχημα.

Ο πατέρας του ανήλικου αφέθηκε ελεύθερος ενώ αναμένεται να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί από την πλευρά του  τα αδικήματα της παραμέλησης ανηλίκου και της οπλοκατοχής.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Θανάσουλας: «Ο Πλεύρης έπρεπε να απολογείται γιατί δεν εφαρμόζει την απόφαση του ΣτΕ – Έπρεπε να επαναξιολογήσει τα επιστημονικά δεδομένα»
Επόμενο άρθρο«Βρείτε τα μόνοι σας» δήλωσε ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ – Ούτε λέξη για την προκλητικότητα της τουρκίας!