Δήμος Θεσσαλονίκης-Έκκληση σε πολίτες : Μην αφήνετε σκουπίδια εκτός κάδων.

Έκκληση προς τους δημότες και τους επαγγελματίες της πόλης να επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης σε θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας, διαχειριζόμενοι με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους, απευθύνει ο δήμος Θεσσαλονίκης για την περίοδο της νέας καραντίνας.

«Οι εργαζόμενοι στον τομέα της καθαριότητας βρίσκονται και θα συνεχίσουν να βρίσκονται αδιάλειπτα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ομαλή λειτουργία της πόλης. Η συμβολή και των ίδιων των πολιτών -μέσα και από τη δική τους υπεύθυνη στάση- στην προσπάθεια η πόλη μας να μείνει καθαρή παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε συνιστά πέραν όλων των άλλων και μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους που δίνουν καθημερινή μάχη», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων καλούν τους πολίτες να φροντίζουν να κλείνουν τα απορρίμματά τους σε κατάλληλες σακούλες και να μην τα αποθέτουν εκτός κάδων. Ακόμη, απευθύνουν έκκληση σε όλους να εφαρμόζουν σωστά την ανακύκλωση αλλά και να μην απορρίπτουν ογκώδη αντικείμενα και μπάζα, ώστε ο τομέας της καθαριότητας να εξακολουθήσει να είναι σε θέση να παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες.

 

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη:Διακοπή νερού στο Νέο Ρύσιο
Επόμενο άρθροΣτο «γκρι» από αύριο η χώρα-Τι θα ισχύει.